Érdemes lenne orvoshoz mennem?
Sziasztok!
Múlt héten kedden ez történt velem: https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__szemproblemak__9416..
Hétvégén, mai napon is száraznak érzem a szemem. Szúr is egy picit. Főleg, hogy ha a táblagépet nézem, de telfonnál is ugyanúgy zavaróan szúr a szemem alsó részlege ahol a könny szokott lenni.
Ha nem vagyok elektronikus eszköz előtt, akkor csak akkor szúr ha picit felhúzom a szemhéjam a kezemmel.
Lehet, hogy az idő miatt van kiszáradva a szemem? Korábban sosem voltak ilyen gondjaim...
Áprillisban voltam a kórházban(szemészet) Szemeim előtt uszkáló foltokat látok, de azóta szerintem többen vannak, ha erős fényforrásra nézek pl( a mennyezeti világítás) akkor csíkot, csíkokat látok a szemmben és ebben is uszkálnak a kis fonalak, de nagyon szaporán. Vagy ha épp tükröződő felületről verődik vissza a fény, azt is úgy látom. Polarizált napszemüveget veszek fel, akkor is ugyanez a gond,,de akkor csak az alap visszaverődést látom(nincs csík), de ugyanúgy van benne üvegtesti homály... (Pl biciklikormány fényes részén vettem ezt észre szemüveggel. Ezt a fényes dolgot kb 2 hete fedeztem fel
Szemvizsgálaton pupillatágítás, réslámpa illetve még egy műszer volt( de ez áorilisban történt)
Remélem, hogy senkit sem kergettem az őrületbe, de aggódós típus vagyok. Értelemszerűen az ember a szemét félti a legjobban. Hallásom kiskorom óta rossz(a nagyon magas hangok egy részét nem hallom)De ez nem baj.
Válaszokat előre is köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!