Szerintetek használhatok megint kontaktlencsét?
Figyelt kérdés
KB egy hónapja kötőhártya gyulladásom lett kaptam rá antibiotikus cseppet és krémet is amit egy hétig használtam de azóta is estére szárazabbnak érzem a bal szemem és kicsit be is porosodik. Nagyon szeretnék megint lencsét hordani de nem tudom eldönteni hogy merjem berakni vagy ne? Sose volt még begyulladva a szemem pedig 2 éve lencsét hordok. Szemészhez 2 hét múlva van időpontom de sokszor inkább vaklálok szemüveg nélkül mert annyira irritál hogy a fejemen van. A lencse is minőségi 62%-a víz. Ti beraknátok a lencsét?2018. júl. 10. 10:56
1/5 anonim válasza:
Én a szemorvosi vizsgálatig nem raknám be! A tüneteid arra utalnak, hogy még nem jött rendbe 100%-osan az egyik szemed. Lehet, hogy meghosszabítják a kezelést. Várd ki ezt a két hetet türelemmel! (Szemüvegesként / kontaktlencsésként írom.)
3/5 A kérdező kommentje:
A bal -1,75 a jobb -1,5.
2018. júl. 10. 11:15
4/5 anonim válasza:
Hallod, nekem szemüvegem se volt ilyen dioptriára, 2 hetet simán ki lehet bírni minden nélkül.
5/5 A kérdező kommentje:
Dejó már neked, hogy szemüveged se volt ennyi dioptriára. Lehet én vagyok túl igényes hogy 12 éve még a -0.5ös szemüveget is megvettem. Biztos nem hagyod ott a retket takarítás közben... :D Lényegtelen már amúgy, mert beraktam a lencsét nem érzek semmi különlegeset szerencsére, max nem hagyom bent 14 órát hanem hamarabb kiveszem.
2018. júl. 10. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!