Melyik optikát ajánljátok? Szemészhez is menjek?
Kicsit több, mint egy éve voltam szemésznél. Távolra már jó pár éve nem látok jól, tavaly azt mondta a doki, hogy már közelre sem teljesen, de arra még nem kell szemüveg. Attól tartok, ha most csak optikába megyek, akkor majd mindenképpen rám akarják majd tukmálni a bipoláris lencsét, ami nem olcsó mulatság. Vagy ott az optikusnak nem ez a célja?
Illetve melyik optikát ajánljátok? Eddig a szüleimm választottak, de ezt már magamnak kell intéznem. Az Ofotért nem volt szimpatikus. A Vision Expresst gyorsank és korrektnek találtam, de ott is kisebb monológot kellett előadnom, mire felfogta a nő, hogy nem szeretnék új keretet vásárolni.
Fényre sötétedő lencsét szeretnék, ez árban kb. mennyi pluszt jelent? (Tudom, hogy a Google a barátom, de egy gyors kereséssel nem találtam semmi konkrétat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!