A kontaktlencse korrigálja a kancsalságot?
Figyelt kérdés
2018. jún. 7. 22:19
2/16 A kérdező kommentje:
Oh :( mert lencset csinaltattam de akkor hagyom mert csunya a szemem tole.. berántja jobban mintha nem lenne rajtam. A cilinderem meg alacsony hogy tórikus lencsem legyen
2018. jún. 7. 22:24
4/16 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy van de szerencsere nem annyira rossz a szemem hogy műteni kelljen :) az egyik csak -0.25ös a másik -2 es -0.5 cilinder
2018. jún. 8. 16:42
5/16 anonim válasza:
Most akkor kancsalságról beszélsz vagy fénytörési hibáról? Teljes káosz amit írsz.
6/16 A kérdező kommentje:
Kancsalsággal születtem.
2018. jún. 8. 18:32
7/16 anonim válasza:
Ok, de akkor minek írod le a dioptriáidat? A kancsalság elleni műtétnek ahhoz semmi köze.
8/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vagyok szemorvos ezt nem tudtam. Azt hittem van koze hozza. De egyebkent a kancsalsagom se olyan vészes mert mindig kezelve volt a szemem hogy műteni kelljen. Raadasul nagyon drága egy ilyen mutet persze ha szukseges lenne kifizetnem. A kerdes pedig a lencsere vonatkozott nem a mutetre. Tudom hogy letezik ilyen mutet azt viszont nem tudtam hogy a lencse valamennyire segit e :)
2018. jún. 9. 10:03
9/16 anonim válasza:
Neked maximum az agyad kancsal. :D Neked cilinderes a szemed. A cilindert a köznyelv tévesen és pejoratív módon kancsalságnak hívja. Igen, ez egy veleszületett dolog. Erre vannak a tórikus lencsék. Ha viszont esetleg szemműtétre kerül sor, az is korrigálja azt.
10/16 A kérdező kommentje:
Nem kancsal az agyam arrol nem tehetek hogy nekem ezt mondtak :D tórikus lencsém nem lehet mert -0.75től kezdodik a cilinder a lencsén az en cilinderem -0.50.
2018. jún. 17. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!