Vállalják? OPTIK+MED
Fel kell keresni az OptikMed klinikáját (asszem ez az óbudai szemklinika), és kérni kell egy konzultációt. Az olyan 12e Ft (online jelentkezés esetén ingyenes), és megmondják, hogy mi a bajod, tudják-e majd műteni, és hogy mennyit romlik a szemed.
Ahogy tudom, -18 és +9 között tudnak rajta javítani, sőt, még a nulldioptriás szemet is tudják tökéletesíteni (állítólag).
De [link] -n sokmindent leírnak.
Amúgy 14 évesen nem azért nem végzik el, mert a törvény tiltja v. ilyesféle, hanem azért, mert regenerálódik a szaruhártyád (a műtét során ugyanis abból "faragnak le" lézerrel). Én a helyedben csináltatnék egy szemüveget, az olyan 30e Ft, majd 20 éves koromban megműttetném, mert akkorra már bizonyosan nem fog helyreállni a szaruhártya.
Én is a műtéten gondolkozom, de nekem csak a bal szemem rossz. Hajrá, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!