Mitől viszket a szemhéjam?
Figyelt kérdés
Már kb 1 hónapja a jobb szememnél a szemhéjam viszket, és amikor megkaparom, akkor piros lesz, picit feldagad azon a részen. Illetve pár nappal később elkezd a bőröm hámlani ott.nem mindig viszket, de van, hogy magától belekezd, és nem birom ki, hogy ne kapargassam. Sminket azon a részen nem használok, és nem cseréltem le azóta semmi terméket. Más tünetem nincs, nem könnyes a szemem, nem piros, csak a bőrfelülettel van a baj. Ha nem múlik el magától, gyerekorvos segíthet ebben?
17/L
2018. máj. 29. 10:35
1/1 anonim válasza:
Szempillaspiralt sem hasznalsz? Esetleg attol is lehet,nekem is volt hogy viszketett töle..atvaltottam masikra es rendben volt.
Tehetsz ra szemviditofü tea borogatast..
Ha nem mulik mindenkeppen mutasd meg dokinak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!