Ugye jól döntöttem? Műtét igen vagy nem?
A látásproblémát korrigálni KELL.
Ez nem népszavazás kérdése.
Ha műtéttel lehet végleges és jó megoldást összehozni, akkor azzal.
(40 éve vagyok szemüveges)
Partszélről beugató ismerős inkább törődjön a saját dolgával.
Helyesen döntöttél, a látásproblémákat rendezni kell. Az orvos ért hozzá, hogy ezt az ő esetében hogyan lehet megoldani, műteni kell vagy takarni vagy bármi mást tenni vele. Én mindenképpen az orvosra hallgatnék ebben az esetben.
"Ma megkaptam a kedves ismerősömtől, hogy jól át gondoltam az újabb műtétet mert ő biztos nem vinné a gyerekét."
Ez a világ legegyszerűbb kérdése, nyugi. Jól átgondoltad? Igen, azért döntöttél úgy, hogy az orvosra hallgatsz. Nem hasraütésszerűen kell az ilyesmi eldönteni, az orvosi gyakorlatok komoly tudományos kísérletekre alapulnak (legalábbis jó esetben, sajnos egy-két dolog elég lassan gyűrűzik be a gyakorlatba). Érthető, hogy félsz, hogy zavar, hogy a műtét kellemetlenséggel jár a gyerekednek stb, de erősítsd meg a lelked és ne bíráld felül a jól megalapozott, meggondolt döntésedet, amikor már nem tudsz értelmesen gondolkodni, mert elönt az aggodalom.
Szóval nyugodj meg, minden rendben lesz, és ezt sugározd a gyerek felé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!