Mi a véleményetek az Air Optix for astigmatism kontaktlencséről? Pozitív-negatív tapasztalatok?
Konkrétan mit nem éreztél jónak rajta? Azt tudni kell, hogy a tórikus kontaktlencséket nehéz elsőre jól belőni, szóval ha a dioptriát vagy a cilindert nem érzed jónak, akkor vissza kell menni és állítani rajta. Ha kell, akkor többször is, ameddig nem érzed tökéletesnek.
Én használtam Air Optixot, Biofinity-t és Acuvue Oasys lencsét is. Nekem az Air Optix szárította a szememet 2-4 óra után, de a próbalencse általában ingyen van, szóval nem vesztesz vele semmit; lehet, hogy neked meg pont be fog jönni. A Biofinity-nál én az Acuvue Oasys-t jobb lencsének tartom, mert a szememen jobban működik a stabilizáló megoldásuk és a lencse is vékonyabb, egy próbát szerintem az is megérhet. Csak hát az egy kicsit drágább lencse és nem havi, hanem kéthetes. Viszont a dobozában ugyanúgy 3 hónapra elegendő lencse van.
Hát, elég száraz volt a szemem, valahogy kényelmetlennek éreztem, de a látásommal nem volt gond, az tökéletes volt, úgyhogy gondolom nem a dioptriával lehet a probléma. Azon is gondolkodtam, hogy esetleg még nem szokott hozzá a szemem (még nagyon új, igyekszem legalább egy hétig próbálgatni). Ja és mondjuk kicsit a fejem is fájt, de az is simán lehetett mástól (elég fejfájós vagyok), vagy akár attól, hogy még nem szokott hozzá.
Mondjuk én már ezért a próbalencséért is fizettem, szóval gondolom ha visszamegyek, akkor másikért is kell. :/ Viszont lehet, hogy az Acuvue Oasys-nak is adok akkor egy esélyt, aztán meglátom melyik a legkényelmesebb, legjobb. Köszönöm a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!