Kontaktlencsével Aquaparkba?
Figyelt kérdés
Mehetek (lágy, 30 napos) kontaktlencsével Aquaparkba? Nem esik ki a csúszdázások, stb alatt? Elég rossz a szemem, -3,5-ös, ezért nélküle elég rosszul látok, nem lenne élvezetes anélkül mászkálni egész nap. Ha esetleg becsukom és el is takarom a szemem minden csobbanáskor, van remény rá, hogy a lencse a helyén marad?2010. jún. 11. 14:53
1/7 anonim válasza:
azt tanácsolom, vegyél fel úszószemüveget! Persze nem olyat, ami kilöki a kontaktlencsét, hanem ami pl búvároknak van, úgy egybe van. anyukámnak bevált.
2/7 anonim válasza:
és igen, csukd be a szemed, nehogy kiessen.
3/7 Réti bubuzér válasza:
Nekem úgy begyulladt a szemem, hogy azóta se tudok kontaktlencsét viselni. Elkerülhetetlen, hogy ne fröcsköljön egy kis víz a szemedbe. Szóval gondold meg jól.
4/7 anonim válasza:
nekem minden nap koszos víz fröcsög a szemembe és semmi bajom, persze ne nyitott szemmel úszkálj, próbáld elkerülni hogy viz menjen a szemedbe, nem lesz gond.
5/7 anonim válasza:
Szerintem vedd ki! Bár én nem hordok kontaktlencsét, de nekem is elég erős szemüvegem van, -3-as mindkét szemem. Én értelemszerűen szemüveg nélkül csúszdáztam, de hidd el, nem zavaró, hogy alig látsz, én ugyanúgy élveztem. :)
És tényleg tele volt a szemem állandóan vízzel, nem lehet elkerülni még a csúszdán sem, nemhogy a csobbanáskor.
Az úszószemüveg meg hát nem tudom, egy az, hogy hülyének néznek, de ez még mellékes, de a másik, hogy amikor én fejest ugrok csak az uszodában, sokszor "lecsapja" a víz a szemüveget a fejemről, pedig nem filléres úszószemüvegem van.
Szóval nyugi, ugyanúgy fogod élvezni, komolyan! :)
6/7 anonim válasza:
Én nyáron egynapos lencsét szoktam venni, amugy szemüveges vagyok. A havi lencsét nem jó ilyen helyeken használni, mert fertőzést is elkaphatsz! meg kieshet stb. Én nem használnám.
7/7 anonim válasza:
sztem vedd ki, nekem -6 os a szemem és ugyanúgy élveztem a strandolást :D
igaz a pasimmal voltam akkor nem lehet nem élvezni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!