4 hónapja lejárt a kontaktlencse ápolófolyadékom.
Használhatom még?
Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 19:20
1/10 anonim válasza:
Nem!!! Nehogy használd!!
2010. jún. 9. 19:37
2/10 anonim válasza:
4 hóónap?:S:S
semmiképpen ne. tudom h ezek nagyon drága dolgok és sajnálod kidobni.. nekem a pár napja lejárt kontaklencsémtől úgy begyulladt a szemem azthittem megvakulok.. és azóta sem múlt el:S:S:@@@
mindig visszatér ha erős sminket használok, vagyha beteszem az ÚJ kontaktlencsét estére már fáj.. véreres stb.. és nem múlik el nagyon rossz..már csomó kenceficét mindent használtam..:S
Én mindig tőlük rendelek mindent. Gyorsan kiszállítják, és nagyon korrektek.
2010. jún. 10. 15:18
4/10 anonim válasza:
Rossmannban 700 ft, jobban jársz azzal. Bár az is tény hogy a szavatossági idő csak egy jelzés hogy addig tuti nem lehet baja, de lehet hogy utána sincs semmi, de nem tudhatod...
2010. jún. 11. 21:06
5/10 anonim válasza:
folyadékot még csak egy hónappal használtam túl, de a havilencsét rendszeresen két hónapig használom és semmi bajom nincs tőle, szoal sztem egyéntől függ. ha begyullad tőle a szemed akkor ne de szerintem semmi bajod nem lesz tőle.
2010. jún. 12. 15:26
6/10 anonim válasza:
Ha lejár 4 hónapja a tej szavatosága akkor megiszod?
2010. jún. 12. 15:42
7/10 anonim válasza:
Tény hogy elég sok idő a 4 hónap de azért az utolsó válaszolónak üzenném hogy ne hasonlítsuk már össze a tejet és az ápolófolyadékot! Élelmiszerrel más a helyzet mindig!
2010. jún. 13. 15:26
8/10 anonim válasza:
Igazad van, nem mindegy hogy gyomorrontás vagy gennyes szemgyulladás.
2010. jún. 14. 09:03
9/10 anonim válasza:
Sok dolognak van szavatossági ideje de attól még jó egy kis ideig. De a tej mivel nagyon romlékony élelmiszer más dolog...ennyi a lényeg amúgy sem idetartozik ez!
2010. jún. 14. 10:38
10/10 anonim válasza:
Ha lejart, utana meg 3 honapig (esetleg) hasznalhatod, de azutan mar dobd ki.
Viszont a havi lencset, egy hettel sem szabad tovabb hordani! (Bar neha en is szoktam, de tenyleg csak egy hettel)
A multkor a szemorvos vizsgalta a szememet, azt fullentettem neki, h mindig betartom az 1 honapot. Pedig tudtam, h akkor is mar egy hettel csusztam, es rajott. Mondta, h biztos vagyok benne? Mert lat egy kis erezettseget a szememem. Pedig szabad szemmel semmi sem volt lathato. Ugyhogy azota mindig 1 honap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!