Mikorra varhatom a szemuvegemet? (Ofotert)
Ugye udvariasak, voltak, és kedvesek. Megmondták, hogy mikorra készül el a szemüveged. De erre te, " neme lehetne e előbb érte mennem..."
Kettőt tehetsz: felhívod a boltot, tutira megadták a számukat, és megkérded. Az időpont azért lényeges, mert valószínűleg akkor van a szállítás. Nem előbb, és nem később...
Koszonom a kedves valaszokat!. Orulok hogy akkor jol valasztottam hogy az ofoterthez mentem. Remelem tenyleg idoben megerkezik a szemuvegem.
A kerdest azert tettem ki mert tenyleg fontos hogy megerkezzen idoben a szemuveg. Sosem lehet tudni hogy van-e problema a szallitassal, en csak kivancsi voltam hogy kinek milyen tapasztalata van az uzlettel kapcsolatban!:)
Az, hogy udvariasak voltak nem fugg ossze azzal, hogy mikor erkezik meg a szemuveg szerintem..:) tudom hogy hivni fognak mielott mehetek a szemuvegert, csak azt nem tudtam hogy valoban olyan pontosak-e mint amilyennek mondjak magukat, es engem ez erdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!