Lehetséges hogy kicsi a szemem és ezért nem megy be a kontaktlencse? Bővebben lent.
Annyira azért nem kicsi a szemem ,de nem is az a nagy fajta amit úgy szétlehet húzni hogy 2 lencse is beleférne :D
Berakni nem tudtam idáig egyszer sem, meg pislogok is még ha a szememhez ér akkor is lecsúszik vagy valami.
Mi lehet az oka?
El lett mondva de béna vagyok.
próbálkoztam kb 4x 2 órát de semmi.
Én már tanítottam be kínait is kontaktlencsére,nem ez a problémád,hogy kicsi a szemrésed.A pislogásod miatt nem tudtad berakni a kontaktlencsét.Azt szokták javasolni, hogy tiszta kézzel párszor érintsd meg a fehér részt a szemeden.Így gyakorolhatod,hogy ne pislogj bele.A másik probléma lehet a taktika.Mindenkinek más,de van 1 alap:
jobb szem:jobb kéz mutatóujjadon a kl,amíg a középső ujjaddal az alsó szemhéjadat húzod lefelé.Közben a bal középsőujjaddal meg a felső szemhéjadat húzod felfelé.Amikor közelítesz a kontaktlencsével akkor nézz más irányba,az esetleg még segíthet:) hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!