Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ebből nem lesz semmi gond?...

Ebből nem lesz semmi gond? (Kontaktlencse)

Figyelt kérdés

Szóval bemegyek pl a vision expressbe szemvizsgálatra, de nem onnan rendelek 15-20k èrt hanem netről ,kb harmad áráèrt.Tehát kihagyom a betanítást, lencse próbát.

A betanítást rengeteg oldalon fent van , mèg oktató videók is.

Szóval ebből lehet bármi gond ?

Mikor majd először helyezem be a lencsèt itthon, akkor mennyi ideig hadjam benne ? 2-3 órát ? Majd másnap kicsit tovább míg hozzá szokik a szemem ?

Előre is köszönöm !

2018. jan. 6. 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az első csomag lencsét mindenképpen inkább drágábban, de szaküzletben vedd meg betanítással, a második csomagtól már rendelj nyugodtan netről, én is onnan rendelem, de a személyes betanítás szerintem fontos, ezen ne spórolj. A szaküzletben egyébként van lehetőséged több próbalencsét kipróbálni, kitapasztalhatod, melyik a kényelmes. Igen, jó, ha a lencsét a szemedhez szoktatod, ne hordd túl. Én először havi lencsét hordtam, tíz évig bírta a szemem, most kéthetest hordok, az elég kényelmes. Ha strandolni, úszni mész, tegyél be egy napi lencsét és amint hazaértél, dobd ki, havi vagy kéthetes lencsébe ne menj úszni, strandolni, mert súlyos betegséget kaphatsz. Emellett úszáshoz pluszban úszószemüveg javasolt. (Legyen otthon egy 30-as csomag napi lencse és ha úszni, kirándulni, stb. mész, inkább abból használj el egyet-egyet).
2018. jan. 6. 16:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Annyit tennék hozzá, hogy a Vision Express-ben, hacsak éppen nincs valami akció/program, a szemvizsgálat 5000 Ft. Csak akkor ingyenes, ha onnan rendeled a lencsét.
2018. jan. 6. 16:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Ma voltam bent a VE be.Megmèrte a szememet stb,de a bal szememre azt mondta hogy bizonytalan (?) menjek el szakorvoshoz ès vigyem vissza a papírt, mert így ő nem tudja a megfelelő lencsèt ajánlani.

Mèg az is furcsa hogy semmit nem kellett fizetni.Vafy majd akkor kellesz ha elmentem szemèszhez ès vissza vittem a a papírt ?Vagy azèrt volt ingyenes mert 18 alatt vagyok ?

(16èves vagyok)

2018. jan. 6. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!