Részleges heterokrómia, vagy "normális"?
(Képet sajnos nem tudtam csinálni, egyiken se látszik semmi, és már fáj a szemem a sok bandzsítástól. Majd később megpróbálom újra)
Zöld szemem van*, de a pupillám körül van egy barna gyűrű. Ez gyakori dolog a zöld szemnél, vagy részleges heterokrómiám van?
*Sunyi zöld. Elvileg az, de a fénytől, napszaktól, hangulatomtól, a Hold állásától, a jelenlegi avatár törzsétől és Obama reggelijétől függően sokszor barnának, szürkének, vagy néha kékesszürkének tűnik, pont a zöld a legritkább szín. Fura.
Szia!
Nekem ugyanilyen a szemem. Belül barna, középen zöld, kívül kék. Én úgy tudom, ez már részleges heterokrómiának számít.
Köszi :)
Az enyémben nincs kék, ezért meglepő hogy néha annak tűnik.
A szélén meg egy viszonylag vastag, sötét "karika"
Bár alapból nem az a szép smaragd vagy fűzöld a szemem alapszíne, hanem inkább ilyen... hát, talán szürkészöld. Nem tudom pontosan definiálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!