A kontaktlencsét párban adják?
Figyelt kérdés
Első kontaktlencse rendelésem volt neten, 14. jár le a próbalencsém, és az lenne a kérdésem hogy párba adják-e. Mert tegnap megrendeltem, és 3db-os én azt hittem hogy párban 3-3 db. Most akkor ennek mi értelme? 3 darab kontaklencse kinek kell ha páratlan? Nem értem. Trollokat és kioktatásokat nem kérek!2017. dec. 12. 14:53
1/9 anonim válasza:
Peter Falk fejcsóválva kuncog a sarokban...
2/9 anonim válasza:
Nem tudom hogy van a netem mert én optikaban rendelem. De pl nekem csak az egyik szemem a "rossz" . a szemüvegemben is az egyik sima üveg. Na szóval van kontaklencsém és csak az egyik szememre kell hiszen a jóra miért raknék? Szóval az én példámból kiindulva nem csak párban lehet venni. Nem mindenkinek egyforma a két szeme. Kérdezd meg az ügyfélszolgálatot vagy írj nekik.
3/9 anonim válasza:
Be tudnád linkelni,hogy melyik ez a lencse?Vagy oldal?
mert 6 db.szokott lenni 1 dobozban.
Ez havi lencse?
4/9 anonim válasza:
Kedves utolsó.. Csak akkor van 6 db egy dobozban, ha olyat vesz..
Azért van benne 3 mert negyed éves a csomag (3 hónap) és kérdező,gondoljunk azokra is akiknek nem egyforma a dioptriája. Nem oltásnak, de 3 db nem egyenlő 3 párral. Ha negyedévest kérek és más a dioptriám akkor minek legyen benne 3-3 db? Akkor már fél éves adagot rendelj.
5/9 anonim válasza:
Most utánanéztem,tényleg van olyan,ami 3db.os,az enyém csak 6 db.-os kiszerelésben létezik,ezért nem tudtam a 3-asról.
De tényleg oda van írva,hogy pl."3db. kontaktlencse"
7/9 anonim válasza:
Ja,igen ez 3 db.Rendelned kell még 1 dobozzal.
8/9 anonim válasza:
Aztán a következő alkalommal meg a 6db-osat rendeld.
9/9 anonim válasza:
Nagyon egyszerű az oka, sok dologból 1-3-6-12 havi adag van, a kontektlencsét meg azért árulják egyenként mert nekem pl teljesen más dioptria kell a két szememre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!