Optikában nézelődni?
Figyelt kérdés
Kb. 1 dioptriát romlott a szemem és szeretnék egy új szemüveget. Viszont a keretválasztást nem szeretném elkapkodni, több optika kínálatát is megnézném.
Lehetséges csak úgy nézelődni az optikában?
2017. nov. 30. 21:57
2/3 Metionin válasza:
Igen, én kb. egy hónapig nézelődtem különböző optikákban, most úgy néz ki megint kell új lencse, gondoltam kéne új keret is mert a mostani szeret szétesni, úgyhogy vizsgaidőszakban megint körbejárok egy csomó optikát. Megértik amúgy, múltkor is mondtam hogy csak keresem a tökéletes keretet, mire a legtöbb helyen adtak ilyen kis kártyát telefonszámmal hogy oké ha megtaláltam akkor telefonáljak és adnak időpontot szemvizsgálatra. Van ahol megkérdezték hogy tegyék-e el nekem a keretet a szemvizsgálatig.
3/3 anonim válasza:
Igen, bármilyen üzletben nézelődhetsz, nem fognak kiküldeni, ha nem veszel semmit. Én még autószalonokban is szoktam leskelődni, és mindig gyalog jövök haza utána.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!