Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Lehetséges, hogy korábbi...

Lehetséges, hogy korábbi kontaktlencse benne maradt a szememben?

Figyelt kérdés

Pár éve próbálkoztam először lencsével. Akkor csak napi volt. Nem is ment jól a ki-, behelyezés.

Szüneteltettem a dolgot.

Idén augusztus óta hordok minden nap lencsét. Több félét is próbáltam, mert nem bírta jól a szemem. Éreztem a szélét, vagy hamar kiszáradt... pedig azt mondták ha a szememben van nem szabad éreznem.

Aztán találtam egy 2 hetes lencsét, különösen érzékeny szeműeknek. Ezt használom most. Egész jó.

De.

Nemrég hallottam egy horror történetet hogy valaki bennt felejtett egy csomó lencsét a szemében, amik belenőttek/beleszáradtak.

Ez bogarat ültetett a fülembe. Lehet, hogy csak paranoia. De lehet, hogy nekem is benn ragadt egy korábbról. Olyan érzés, ha végig simítom a szemem az ujjammal. Ésez megmagyarázná, miért vannak kellemetlenségek a mostani lencséimmel.

Viszont rendszeresen járok szemvizsgálatra. Lehet, hogy ott nem veszik észre?

Amikor a gép beméri, vagy a doki belenéz?

Ránézésre nem látom, csak nem hagy nyugodni a gondolat.

Hova mehetek, ahol meg tudják nézni pontosan, hogy tényleg van beleragadva egy a szemembe vagy csak paranoia és biztosan meg tudják állapítani, hogy nincs szó ilyenről?

Tudom, hogy bénán hangzik. De tényleg aggódok. Kivel nézessem meg? Nagyon hülyének fognak nézni?

2017. nov. 28. 22:21
 1/3 A kérdező kommentje:
Amikor a napi lencsékkel szerencsétlenkedtem előfordulhatott, hogy elfelejtettem kivenni. Nem emlékszem ilyenre, de olyan rég volt. Csak elméletben lehetséges, hogy egyszer elfelejtettem...
2017. nov. 28. 22:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Dehogy maradt benne,nem szabad ennyire ráparázni.Gondolom dioptriást viselsz,nem?Az hogy maradna benn,hiszem akkor jól látsz ha bent van a szemedben.Ha kiveszed,akkor meg rosszul látsz,egyértelműen feltűnik,ha ott van.
2017. nov. 28. 23:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem képzeletben hátra szokott csúszni egészen az agyamig.
2021. máj. 2. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!