Lehetséges, hogy korábbi kontaktlencse benne maradt a szememben?
Pár éve próbálkoztam először lencsével. Akkor csak napi volt. Nem is ment jól a ki-, behelyezés.
Szüneteltettem a dolgot.
Idén augusztus óta hordok minden nap lencsét. Több félét is próbáltam, mert nem bírta jól a szemem. Éreztem a szélét, vagy hamar kiszáradt... pedig azt mondták ha a szememben van nem szabad éreznem.
Aztán találtam egy 2 hetes lencsét, különösen érzékeny szeműeknek. Ezt használom most. Egész jó.
De.
Nemrég hallottam egy horror történetet hogy valaki bennt felejtett egy csomó lencsét a szemében, amik belenőttek/beleszáradtak.
Ez bogarat ültetett a fülembe. Lehet, hogy csak paranoia. De lehet, hogy nekem is benn ragadt egy korábbról. Olyan érzés, ha végig simítom a szemem az ujjammal. Ésez megmagyarázná, miért vannak kellemetlenségek a mostani lencséimmel.
Viszont rendszeresen járok szemvizsgálatra. Lehet, hogy ott nem veszik észre?
Amikor a gép beméri, vagy a doki belenéz?
Ránézésre nem látom, csak nem hagy nyugodni a gondolat.
Hova mehetek, ahol meg tudják nézni pontosan, hogy tényleg van beleragadva egy a szemembe vagy csak paranoia és biztosan meg tudják állapítani, hogy nincs szó ilyenről?
Tudom, hogy bénán hangzik. De tényleg aggódok. Kivel nézessem meg? Nagyon hülyének fognak nézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!