Kettős látás. Szemészet, vagy neurológia?
Én neurológiai osztályon vagyok ápoló. Ha anyukád szédül,fáj a feje, én inkább neurológiai szakrendelésre mennék el, írtad hogy volt már ott, így oda mennék vissza. Akár a szakrendelésről, akár osztályos felvétel esetén kérhetnek szemészeti konzíliumot.
A másik ami eszembe jutott. A hozzátok legközelebbi kórház sürgősségi osztályára menjen be anyukád, erős szédülésre, fejfájásra, kettőslátásra panaszkodva, így talán felveszik osztályra bent fekvésre és részletesebben ki tudják vizsgálni. Ez azért lenne célszerűbb, mert nem csak 1 orvos látná és tudna róla véleményt mondani, hanem az összes osztályos orvos ( 5-10 orvos- attól függ hány orvos dolgozik az osztályon ), közöttük főorvosok, szakorvosok, osztályvezető főorvos is. Én tapasztalt ápolóként ezt ajánlanám és ezt csinálnám. Csak úgy, hogy vizsgálják ki, nem fogják osztályra felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!