Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Úszkáló folt a szem előtt, a...

Úszkáló folt a szem előtt, a látótérben?

Figyelt kérdés

Szememmel együttesen mozog, amerre nézek, arra "úszik". S betű alakja van, barnás színűnek észlelem.

Anno szemüveges voltam, 2 éve tettem le, azóta nem használok szemüveget, de már előtte is jelen volt a probléma, anno említettem a szemészeten az orvosnak, de le se szarta, semmit sem mondott rá, volt valakinek hasonló esete, vagy van jelenleg? Illetve mi leehet ez, mire utalhat?

2017. szept. 19. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Vérnyomásod rendben van?

Cukrod?

Követi ezt az egészet fejfájás ?

2017. szept. 19. 15:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Első kettő rendben. Néha szokott fájni a fejem, de azt is akkor észlelem ha nagyon meleg van, napon vagyok, ilyen tipikus esetekben.
2017. szept. 19. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem ezután a jelenség után van a fejfájás, akkor vszinű nem aurás migrén. Mert az előtt vannak ilyen úszkáló cuccok. Borzalmas tud lenni, nekem volt már benne részem sajnos.

Menj el máshova szemészetre. Nézzék meg a szemnyomásodat. Meg úgy egyáltalán mindent, amit egy szemészeten megtudnak. Csak van valami rendes orvos valahol..:/

2017. szept. 19. 15:22
 4/4 TR75 ***** válasza:
Valószínűleg üvegtesti homály lesz. Az orvos azért nem foglalkozott vele, mert ez nem betegség, egyszerűen csak "van".
2017. szept. 21. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!