Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szemmütéten gondolkozom...

Taki Dóra kérdése:

Szemmütéten gondolkozom (lézeres). Tudtok olyan helyet ahol megcsinálják a két szemet fél millioért, és biztos h jól?

Figyelt kérdés
2017. szept. 13. 00:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Sasszem klinika. Én is oda fogok menni, a nagynénémnek kb 15-20 éve csinálták a szemét és semmi gondja vele.

Több ezer sikeres műtétjük van és tényleg csak akkor kezelnek ha nincsen kizáró ok. Modernek a gépek is.

2017. szept. 13. 09:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Ennyiből főleg csak PRK jöhet szóba.

De az első kérdés, hogy mire alkalmas a szemed. Mondjuk szerintem ne ezen spórolj, inkább várj és gyűjts, ha úgy van, de tuti a megfelelőt válaszd.

A nagyobb (pesti) klinikák közül mindegyik jó választás lehet, a kockázat nagyon minimális és elsősorban a szervezetedtől függ, mivel a műtétet szinte gépek végzik, minimális az orvos közrehatása.

Én egyéb okokból végül a PRK mellett döntöttem, hát utána nagyon nem volt kellemes pár napig, azóta viszont minden remek. Hely pedig a Budai Szemészeti Központ volt. Én nagyon elégedett vagyok velük.

Sasszem jó, viszont nagyon futószalagon megy, nekem nem tetszett az egész (bár műtétnél nem tudom hogy megy, a vizsgálatról tudok csak), plusz mivel számszerűleg náluk van a legtöbb műtét, a géppark is hamarabb amortizálódik.

BSZK nagyon kedvesek voltak és figyelmesek, a gépek is elég modernek elvileg. Én úgy gondolom, jó választás volt.

Saint James nekem alapból nem volt szimpatikus valamiért, vegyesek a netes vélemények is. De egy vizsgálatot megérhet, ott tudod csekkolni, milyen a környezet.

2017. szept. 13. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!