Miért fájdul meg a szemem szinte azonnal, ha hangosan kezdek olvasni?
Figyelt kérdés
Nem is feltétlen fájdalom érzet, de kellemetlen, mintha száraz lenne meg erőltetném nagyon. Több szemésznél is voltam nem tudják megmondani mitől fáj, fáradt a szemem, már új szemüveget is kaptam, jó volt vele egy darabig, de megint ugyan ott vagyok mint voltam 1 hónappal ezelőtt... persze nem csak ekkor szokott fájni, de ez elég érdekes panasznak tűnik nekem. Talán az miatt, hogy jobban koncentrálok?2017. aug. 30. 16:45
1/2 anonim válasza:
A diszlexia nem jöhet szóba? Mert nekem is rossz a szemem, és nem fáj semmi körülmények között. A barátnőm viszont diszlexiás, és a feje fáj, ha bármilyen nemű olvasásról van szó.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom. Ezt egy pár hónapja vettem észre. Felnőtt ember vagyok, nem hinném, hogy a koromban ezt kitud alakulni csak úgy. Nem magától az olvasástól fájdul meg, hanem a hangos olvasástól, de attól sem mindig.
2017. szept. 2. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!