A HiGeen nevű antibakteriális folyékony szappan ugye nem okozhat gondot, ha kontaktlencsés vagyok? Mármint ha ezzel mosok kezet?
Ilyen van. Eddig sima sparos folyékonyt szappan használtam (spar budget, 199 ft, olcsó.) Arra is rá volt írva, hogy kerülje a szembe való jutást.
A Higeen-re is rá van írva, ugye, hogy szembe ne kerüljön.
Nekem csak az "antibakteriális" szóval van bajom meg a ph semlegest írja.. mármint ez jobb minőség mint a spar budget, ugye? Vagyis a sima szappanok?
Ha ezzel mosok kezet, ez ugye jobb?
Vagy rosszabb? Az antibakteriális szót nem értem.. ha kontaktlencsés vagyok, akkor ezzel nyugodtan moshatok kezet ugye -> és utána berakni a kontaktlencsét?
vagy maradjak inkább a sima dm-es (249 ft-os) szappanoknál (Isana, és társai) vagy pl. sparos olcsó, folyékony szappan?
Bármilyen szappan szembejutása kerülendő. A kisgyermekek olyankor sírni szoktak.
Remélem, a kontaktlencséket nem mosod szappanos vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!