Vivien1993 kérdése:
Ez normális ilyenkor?
Figyelt kérdés
Utoljára 14 évesen volt feles szemüvegem ,most csináltattam egyetbaz ofotértben és rögtön -3,5ös dioptria jött ki.
Tegnap vehettem át és azóta szoktatom hozzá a szemem,lényegesebben jobban látok vele,és az apró betűk elolvasása se jelent gondot,viszont sokszor ha járkálok olyan mintha megnyúlna a látó terem és a tárgyak döntve lennének. Mindenképp megnézetem egy másik orvossal is,de ezek vajon a megszokás részei lehetnek,azt nem tudom.
2017. aug. 22. 14:23
1/2 anonim válasza:
Ha meg van még a feles szemüveged, vedd elő és próbáld ki, hogy azzal hogy látsz, illetve, hogy azzal is tapasztalod-e ezeket a kellemetlen tüneteket.
2/2 anonim válasza:
Most nem azért, de hogy éltél és mozogtál eddig -3,5-ös szemmel? Tán még 1 méterre sem látni vele rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!