Belement a wcből a víz a szemembe, utána pzsvel próbáltam mosni, de "megkarcoltam", vagyis. Furcsa leírni. Fáj. A papírzsebi csücske érhetett a szemhéj alsó részéhez?
A wc-t takarítottam, belement a szemembe a víz... pzsvel próbáltam utána kimosni, de a papírzsebi szélével megkarcolhattam a szemhéj alsó részét.
Vagyis furcsa a megkarcolni szót használni, de jobb kifejezést nem tudok rá találni.
Fáj.. egy nagyon apró sárga folt / olyan, mint a gennyes pattanás, de nem pattanás! / van ott... fáj, ha pislogok. Meg ha nem pislogok, kicsit akkor is fáj a szemhéj alsó része.
Ugye semmi baja nem lehet a szememnek, ha a wcből belement a víz (felcsapódott a víz, mikor takarítottam..)
Illetve a szemhéj alsó részének se lehet baja, ha a zsebivel gyorsan próbáltam kimosni a szemem (és emiatt nyomhattam oda erősen a szemhéj alsó részéhez.. )?
Könnyeztem is utána (kb. sírás... rendesen) az kimoshatta ugye?
Nem lesz baja a szememnek ugye? (kontaktlencsés vagyok, ezért kérdezem!) szappannal se merek most hozzányúlni nagyon, vagyis ha jól kezetmosok, akkor se..
Nem volt még akkor benne tisztítószer.. csak ugye köszös volt.
Forró vizet engedtem rá először (tusolófej, és úgy csapódott a szemembe; utána akartam lemosni takarítószerrel ... )
csak ugye a wc az koszos volt.
Köszi a tippeket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!