Másnak is van ilyen problémája?
Figyelt kérdés
Elmondom voltam már szemészeten,hétfőn is megyek de eddig nem találtak semmit. Szóval kb 2éve látok rengeteg homályt ami egyre több,és ha ránézek valami világító tárgyra vagy mondjuk lámpára vagy ha rátükröződik valamire a fény akkor ilyen szellemképesen a szememben marad a fény és vakító mint mikor mondjuk ha lézerrel belevilágítanának a szembe és elvakít egy dbig. A leletemre azt írták rá hogy hypermetria. Ez nem tudom mit jelent. De a szememben konkrétan semmit nem találtak. Ez az érzet nagyon zavaró,és most fogok tanulni vezetni és félek hogy a fény el fog vakítani és semmit nem fogok látni. Mert Napszemüveggel sem jobb a helyzet. Egyébként nem könnyezik szúr fáj szemem. Betudható a stressznek? Mert akkor kezdődtek a homályok is amikor konkrét idegösszeomlást kaptam. Köszi a választ.2017. aug. 5. 15:35
1/2 A kérdező kommentje:
Bocsánat. Hypermetropia. Ez van ráírva a leletre.
2017. aug. 5. 15:37
2/2 anonim válasza:
Hát pedig az eléggé mást jelent, mint amit leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!