Miért ég a szemem 2 percig kontaktlencse betétele után?
Figyelt kérdés
Egy hete hordok -1.5 dioptriás lencséket. Voltam vizsgálaton, betanítottak, minden. Ott elsőre nem égett.
Amikor beteszem, kb 30 másodperc után kellemetlenül égni kezd, majd egy perc múlva kb. el is múlik teljesen.
2017. júl. 19. 09:17
1/3 anonim válasza:
Talán nem bírja a szemed azt a kontaktlencsét. De ha hülye vagyok, javíts ki. :D
2/3 enes válasza:
Mégiscsak idegen tárgy van a szemedben, nem hiszem, hogy ez a fél perces égés veszélyes lenne.
3/3 anonim válasza:
Igazából több oka is lehet én eddig kettőröl tudok ami veszélyes:
1: Szaraz a lencse belső fala ettől irritálódik a szemed nem nagyon tesz neki jót
2:A kontak lencse olyan szerrel van be vona ami a te szemdnek irritáló alias lehet enyhe alergia vagy csak simán nem tetsző a szemednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!