Volt valakinek, akinek így kezdődött?
Figyelt kérdés
Nem rég jöttem rá, hogy az írás egy kivetítőn összefolyik, homályos a jobb szemere.
Elmentem orvoshoz ahol mind a két szememnél -0,25 dioptriát állapítottak meg , de mivel a ballal nem látok homályosan csak a jobba tettek lencsét, igaz ez egy nagyon gyenge szemüveg de nagyon megjött a kép...
Volt valaki aki ilyen, kis dioptriával kezdett?
Most hol tartotok?
Elképzelhető, hogy idővel kell a balba is rendes lencse, es hogy 1-2év elteltével nagyobb dioptria kell?
Válaszaitokat előre is köszönöm 🙂
20 éves vagyok
2017. júl. 15. 16:09
1/1 anonim válasza:
Nekem mindkét szemem mínuszos. 8 éves koromban kezdődött, azóta volt már több szemüvegem is. Jelenleg -3,5-nél és -3-nál járok.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!