Mi lehet ez? Gyulladás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma reggel amikor felkeltem semmi bajom nem volt, kicsivel később az egyik szemem mint ha bogár vagy szempilla lenne benne szúrni kezdett a másik meg mint ha homok lenne benne amikor pislogok....mi lehet ez? Gyulladás? Külső elváltozás nincs, a szemembe nem került semmi alaposan megnéztem sehol egy szösz vagy bármi.
Huzat? Napfény? Vagy a 2 nappal ezelőtti átsírt éjszaka?
2017. júl. 10. 16:05
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy egy kis szemcsepp jót tenne.
2/2 A kérdező kommentje:
Cseppentettem bele és nem volt jobb, később cseppentettem, utána pihentettem majd a szúrás megszünt már csak száraznak érzem meg akkor fáj ha kimegyek a szélbe. Szemszárazság lenne? De a semmitől alakult ki?
2017. júl. 10. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!