Miért homályosodott el a látásom?
Figyelt kérdés
Kb 2 héttel ezelőtt semmi probléma nem volt, még a nagyon apró betüket is jól láttam, itthon is mindig ha valaki valamit nem tudott elolvasni engem kértek meg. 1 hétig kórházba voltam más miatt, köze sincs a szememhez. Ott feküdtem 1 hétig és azóta jóval roszabb a látásom. Itt a gépen is van hogy nagyitanom kell pedig eddig nagyon kicsibe is olvastam. Fejem is megfájdul néha kicsit meg az orrom is vérzett többször. Mit tegyek szerintetek?2017. jún. 22. 11:19
1/3 anonim válasza:
Azonnal ballagj el a neurológiára!
2/3 A kérdező kommentje:
és ott mi fog történni?
2017. jún. 22. 12:55
3/3 anonim válasza:
Nekem ugyan már romlik pár éve a látásom, de amikor legutóbb kórházban voltam (pszichiátria és belgyógyászat), az első napokban szinte könyvet olvasni sem tudtam. Azóta javult, de sajnos így is lényegesen rosszabbul látok. Egyre többször előkerül a nagyító, pedig régebben remekül láttam közelre.
Nagyon sok gyógyszert szedek, lehet, hogy azzal is összefügg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!