Miért kerülne ennyibe egy kontaktlencse?
Figyelt kérdés
Sokan itt írják, hogy pár ezer forintból, akár 3 hónapra is megveszik, nekem pedig néhány ismerősöm azt mondta, hogy egy rendes kontaktlencse kb 30 ezer forint...2017. máj. 1. 17:37
1/10 anonim válasza:
Az ilyen cilinderes meg tórikus meg mittudom én mi van még, azok picit drágábbak. Nem tudom hány hónapra mondtak 30 ezret, nekem hat hónapra kb 13 ezer. Ez havi lencse.
2/10 anonim válasza:
30ezer? Az kicsit durván hangzik. Nekem Acuvue oasys van, az kb 5ezer/doboz
3/10 anonim válasza:
Nekem Ofotértes van és az havonta kb. 4800Ft de biztos nem 30000 !
4/10 A kérdező kommentje:
Én sem értem...netről akartam rendelni, de azt mondták az nem megbízható.
Pedig eOptikából akartam rendelni, nem valami s*ggben átcsempészett cuccot az ebayről.
2017. máj. 1. 17:50
5/10 anonim válasza:
Ha valakinek különböző mindkét szemén a dioptria, eleve két doboz kell. A 1day acuvue pl. napi lencse, 30 darab van benne, 15 pár. Tehát ha mindennapi használatra veszed, akkor két doboz ad ki egy havi adagot, ha emellé még különböző a dioptria, akkor 4 doboz. És annak doboza olyan 8-9 ezer, így jön ki egy hónapra a közel 30 ezer.
6/10 anonim válasza:
Évek óta Eoptikából rendelem a lencsémet,korrektek,nálam még sose volt semmi gubanc.
7/10 anonim válasza:
Én ismerőseim is el akartak tántorítani a lencsétől...
Előbb elmész optikushoz, ott beméri milyen kell, aztán megrendeled a netről a megfelelőt. Mondom, nekem 13 hat hónapra a havi hordású lencse. Mivel a szemem eltérő így két doboz kell, dobozonként van benne hat lencse. Hiába két doboz kell az eltérő dioptria miatt, értelemszerűen tovább is hordom. Ha ugyanolyanok lennének a dioptriáim akkor egy hat darabosat három hónapig hordanék. Mivel két szemem van. Szóval ez a drágabb ha eltérő a dioptria ez úgy hülyeség ahogy van.
8/10 anonim válasza:
Én optikában 23000 Ft-ot fizettem 3 havi lencséért. Mióta lencsek.hu-ról rendelem, azóta 13000 a 3 hónap. Nekem tórikus kell azért drágább egyébként :)
9/10 A kérdező kommentje:
Értem.
Köszönöm a válaszokat!
2017. máj. 1. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!