Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ez lehet a jele annak, hogy...

Ez lehet a jele annak, hogy romlott a szemem?

Figyelt kérdés
Az egyik szemem +0,5, a másik szintén még -0,5 cilinderrel. Csak olvasáshoz, számítógépezéshez hordom a szemüveget, viszont már egy hónapja azt vettem észre, hogy hiába van rajtam a szemüveg, elhomályosodnak dolgok, és egy ideig nem is tudom "kihomályosítani". Beszéltem az ismerőseimmel, azt mondták, hogy lehet attól, hogy fáradt vagyok, viszont ez nagyon nagyon gyakori jelenség, még a reggeli órákban is jelentkezik.
2017. ápr. 13. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor tudod hogy romlott ha pont ez van homályos vagy sokat is hunyorogsz hozzá. Érdemes lenne elmenni dokihoz megnézetni mert ha romlik de nem megfelelő szemüveget hordasz még rosszabb lesz tapasztalat.
2017. ápr. 13. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen
2017. ápr. 13. 20:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy jól fogalmaztam-e, de olyan 1-2 perc után minden tiszta lesz, utána látok. Köszönöm a válaszokat, azért inkább ellátogatok az orvoshoz.
2017. ápr. 13. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem szemprobléma.

Hanem a vérkeringéssel függ össze, de ha orvoshoz mész majd kiderül.

2017. ápr. 14. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!