Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Használt már valaki ilyen...

Használt már valaki ilyen éves lágylencsét? Kényelmes?

Figyelt kérdés
Elég egyedi szemem van cylinderrel így a havi lencsék közül elvileg nincs olyan ami tökéletesen pontosan belőhető a szememre és nem is látok lencsével 100%osan, azt mondta a szemészem ha nem jó marad a kemény lencse amit semmi pénzért nem használnék mégegyszer de ráakadtam erre [link] azt írják lágy, elég jól személyre szabható és az ára is kedvezőnek tűnik, van valakinek ilyesmi lencsékről tapasztalata?
2017. márc. 21. 13:05
 1/1 MnéSz.Enikő válasza:
Ezt a fajtát, amit belinkeltél nem ismerem. Én annak idején (2000 évek eleje) Finn lágy lencsét hordtam. Ha rendesen karbantartod, minden kivétel után leírás szerint tisztítod, amikor a szemeden van és száraznak érzed, akkor csepegtetsz, elvileg nem lesz vele gondod. A lejárata végéig megőrzi a szavatosságát.
2017. ápr. 7. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!