Vajon kell szemüveg?
Figyelt kérdés
Volt iskolán belüli mérés és a jobb szememre ez jött ki: 0.9
A másik 1.0
2017. márc. 10. 14:47
4/11 TR75 válasza:
Öhm. Igen, a kérdés az, hogy ez most dioptria akart lenni, vagy sem? Én helyből annak gondoltam :S
6/11 TR75 válasza:
Én nem tudom. 0,75 éa 1,75 van. feltételeztem, hogy 0,9 is van. Lehet, hogy nincs.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem dioptria.
Igaz nagyon kicsi az eltérés,viszont letakarva a jobb szememmel(0.9)tényleg nagyon homályosan latok. Azért érdemes megnézetni?
Amúgy 14L
2017. márc. 10. 20:57
8/11 TR75 válasza:
Ha homályosan látsz vele, akkor mindenképpen érdemes elmenni egy optometristához, vagy szemorvoshoz.
Rossz látástól fájhat a fejed, szédülhetsz és miegyéb.
Szóval hajrá. Ha nem szeretnél szemüveget, még mindig hordhatsz kontaktlencsét (akár lehet piros szemed is :-D ).
9/11 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm :)
2017. márc. 10. 21:06
10/11 anonim válasza:
Ha úgy érzed hogy zavar, akkor menj el. Meg a rosszabbul látó szemed romolhat, mert az agy a jobbik szem képéhez alkalmazkodik, és így a rosszabbik szemed ellustul, mert nem használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!