Hol olcsóbb először kontaktlencsét csináltatni vizsgálattal együtt? SZTK, Vision expressz vagy Ofotért?
Bárhol megcsináljá, és az első lencse mindenhol ajándék!
Én 6 éve kontaklencsét hordok, én vissza nem cserélném szemüvegre, nagyon kényelmes, nem párásodik, egyszerűen össze nem hasonlítható a szemüveges látással- persze kell otthonra, ha este kiveszed.
A tisztítás nagyon fontos, hogy ne kapjál szaru-, kötőhártyafertőzést. Időtartam szerinti csere pedig a lencse típusátúl függ (napi, heti, 2 heti, havi, féléves, éves).
Vision Expresszben a legjobb, nagyon jófejek, mindent elmondanak, egymillió fajtából választhatsz kb, rádpróbálják, meg minden. Én is ott csináltattam, azóta is mindig ott veszem.
Nekem nem volt ajándék az első lencse :( mármint egy párat rámrakott a vizsgálat végén, hogy milyen érzés, és azért nem kellett fizetni, de kb fél óra múlva kivette, és eldobta. A sajátomból az elsőt is ki kellett fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!