Mitől lehet az állandó szemduzzanat?
Nem vörös a szemem, nem ég, nem viszket, nem fáj, de már több hónapja folyamatosan, nem szűnően be van dagadva. Ha tükörben nézem magam, az egyik szemem egyértelműen nagyobb mint a másik, tehát esztétikusan zavar igazából. Idiótán néz ki, olyan, mintha felemásak lennének a szemeim. De nem vörös. Ez miért lehet, és miért nem szűnik?
Azt illik tudni hogy a szemem folyamatosan ki van téve a fáradtságnak hisz irodai melót végzek, de 5 év alatt (és korábbi éveim során is rengeteget ülök gép előtt) egyszer sem jött ki, hogy beduzzad a felső szemhéjam és aztán sose múlik el. Nem vagyok cukorbeteg, nincs semmilyen betegségem. Az utóbbi időben jópár kilót felszedtem. 23 éves vagyok, nem vagyok szemüveges.
Mivel lehetne kezelni, állandó kamilláztatás sem segített.
Köszi a tippet.
Egyébként pollenallergiám van, semmi egyéb allergia. Dehát az most télen ki sem jöhetett.
Vérvételen voltam az utóbbi évben, kétszer is, semmit nem mutatott ki. Egyetlen csillagom volt, a koleszterinnél, hogy túl magas. Semmi más.
Szemészeten sajnos el voltam küldve azzal hogy "nincs vele semmi", nincs kóros elváltozás.. számomra azért zavaró hogy láthatólag is az egy szemem nagyobb mint a másik, olyan mintha állandó duzzanat lenne az egyik szemhájamon, de nem viszket, nem fáj, nincs begyulladva továbbra sem. Csak meg van duzzadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!