Aloe Vera First vagy az Activator-t lehet használni szemre?
Figyelt kérdés
2017. febr. 8. 15:37
1/6 anonim 

válasza:

Szia! Az Activatort igen, igaz eléggé csíp, de sok mindenre jó hatása van.A Firstöt egyedül szembe nem javasolt fújni, de volt aki már azt is kipróbálta.Milyen problémára akarod használni?
2/6 anonim 

válasza:

Inkább az Activator. Privátban megbeszélhetjük, hogy konkrét, személyre szabott segítséget kapj a költséghatékony beszerzéséhez és az eredményes használatához. Ingyenes orvosi tanácsadással, ha valami komolyabbról van szó.
3/6 A kérdező kommentje:
elég sokat ülök laptop előtt. meg hát ha ártani nem árt neki akkor miért ne csepegtessek. :-)
2017. febr. 9. 07:27
4/6 anonim 

válasza:

Szia! Akkor mindenképpen praktikus csepegtetni meg mellé még a visiont és pár bogyót célszerű lenne fogyasztani.Volt is a szemproblémákról egy jó kis orvosi cikk egy régebbi forever magazinban.Érdemes elolvasni.
5/6 K...László 

válasza:

Még mindig létezik ez a piramis szerkezetű cég? 15 éve próbált beszervezni egy lány, akivel randiztam. Inkább maradtam a szakmámban, amit szeretek, mert az biztonságérzetet adott. Nem jártam még Hawaii-n, de azért nem vagyok szegény. Vajon hány gyémánt lenne már a kitűzőmön, ha a forevernél lennék? Egyszer csak csöcsre futnak már.
6/6 anonim 

válasza:

2-es vagyok ismét. Amit korábban írtam, a régi Activatorra vonatkozott. A gyártó és forgalmazó cég orvostanácsadóitól kapott tájékoztatás alapján az új, megváltozott összetételű Aloe Activatort sem szemcseppként, sem belsőleg nem javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!