Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A kancsal emberek hogy látnak?

A kancsal emberek hogy látnak?

Figyelt kérdés
Mit látnak egyik és másik szemükkel? Ha beszélgetek velük, akkor csak az egyik szemükbe nézzek? (Amelyik 'jo')
2017. jan. 30. 10:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Hat leginkabb csak az egyik szemukkel latnak egyszerre. Az agyuk igy "kompenzalja" ezt az allapotot.

Nekik van egy dominansabb szemuk, majd eszreveszed, hogy melyikkel nez rad, es igen, abba nezz :)

2017. jan. 30. 10:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Az egyikkel sárkányokat, tündéreket, a másikkal azt amit mindenki más.

Viccet félretéve, én kancsal vagyok, ugyanúgy látok mint mindenki más, de ha a "jó" szemem lecsukom, annyira homályosan látok a másikkal hogy közlekedni nem tudnék. Sokaknál annyira látni a kancsalságot, hogy nem tudod mikor veled beszélget hogy merre néz, de hidd el ő rád néz, ezért te is rá nézz ha beszélgettek.

2017. jan. 30. 10:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. jan. 30. 10:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Na de mi van, ha hárman beszélgetnek és a kancsal beszél. Honnan tudjam, hogy kinek mondja ?
2017. jan. 30. 21:02
 5/9 anonim ***** válasza:
A fejét afelé fordítja akinek beszél, mint minden normális ember.
2017. jan. 31. 11:08
 6/9 anonim válasza:
Én is kancsal vagyok, egymás mellett látom a dolgokat. Mindenből kettő van. Bár mióta speckó szemüveget hordok, azóta "kevesebb" a világ :D
2017. jan. 31. 14:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Ha elvileg a rossz szemével is rám néz, de a pupillaja másféle fordul akkor a fehér részbe kell nézni? Vagy a masfele forduló szemlencsèbe?
2017. febr. 1. 10:29
 8/9 anonim válasza:
A kérdésnek nincs értelme. Vagy az egyik vagy a másik szemével rád fog nézni. Ennyi. De ettől még nem feltétlenül rossz egyik szeme sem. Én pl. mindkettővel teljesen jól látok. Abba a szemébe nézz, amelyikkel rád néz. De ha elfogadsz egy tanácsot, neki ne emlegesd ezeket. Engem több mint 10 éven át csesztettek az osztálytársaim épp ezért nehéz nekem szemkontaktust teremtenem, holott mára már alig van ember, aki meg tudná mondani, hogy kancsal vagyok.
2017. febr. 1. 14:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést itt, mert nem szerettem volna bunkonak tűnni és megkérdezni tőle. De tényleg nem tudtam hogy hogy nézzek. Mert ha beszélek valakivel, általában felváltva egyik és másik szemébe. Nem bántanèk senkit emiatt. Én meg duci vagyok. Engem bántanak és tudom hogy rossz....
2017. febr. 6. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!