Volt valakinek lézeres szem műtéte Sasszemklinikán?
Figyelt kérdés
Erősen gondolkozom látásjavító műtéten. Elég gyenge a szemem -6 a dioptria. Féltem a szemem, mivel nem tudom milyen következményei lehetnek. Milyen a műtét, érezni valamit.2017. jan. 17. 08:26
1/2 anonim válasza:
Nekem kb, 20-éve volt lézeres szemműtétem.
A mütét nem fáj, mert érzéstelenítenek, de utána fáj mikor kimegy belőle az érzéstelenítő, de használ a fájdalom csílapító, biztosan felvilágosítanak.
Nekem sok dioptriát levettek úgymond. Igaz akkor 20 dioptriás volt a kontakt lencsém. Amit utána 4 dioptriás szemüveg helyetesítette. Nekem áldás volt. Kívánom a legjobbakat.
2/2 anonim válasza:
Bocsi most olvasom mégegyszer a kérdést, nekem Szegeden volt a Szemklinikán a műtét, nem a Sasszemklinikán.
Még a korai időszakában ennek az eljárásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!