Szerintetek baj lesz ebből a szemorvosnál?
Figyelt kérdés
Kaptam kontaktlencsét, ki-be rakás sikerül csak még nehezen megy a szemgolyó tapizós összecsípős kiszedés, viszont találtam egy másik módszert amivel egy pillanat alatt kijön de nem vagyok benne biztos hogy a szemorvosom örülne annak hogy így csinálom (tulajdonképpen kipislogom, kicsit úgy mint a kemény lencsét szokták)(berakásra is találtam egy érdekes módszert amit majd ki akarok próbálni). A hétvégén megyek kontrollra és azért el kéne mesélnem neki. Általában háklisak az ilyen "házi" módszerekre? Anno azt mondta próbálgassam ha nem lesz bajom ,lehet nekem más jön be de ki tudja...2017. jan. 16. 18:41
1/2 Kati8 válasza:
szerintem nem gond eleinte én is így csináltam meg fogod szokni aztán már simán fog menni
2/2 A kérdező kommentje:
Úgy csináltam hogy próbálgattam a csippentős módszert de ha már nagyon elegem van és kezd fájni a szemem inkább kiszedem a könnyebb módon, ma se tudtam berakni mert túl sokat húzogattam a szemem és reggel kicsit még fájt.
2017. jan. 17. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!