MIT TEGYEK? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Kb.: egy hét alatt romlott a látásom,szóval messzire nem nagyon látok ugy,mint egy hete.De most nem tudom h mit csináljak de nagyon nem akarok szemüveges lenni!!!2010. máj. 5. 14:09
1/10 anonim 

válasza:

A hirtelen látásromlásnak komoly okai lehetnek. Azonnal menj el a szemészetre!
2/10 anonim 

válasza:

Egyből szemészetre kell menni! Velem is ez volt, két hét alatt leromlott a látásom, mert levált a retinám.
3/10 A kérdező kommentje:
mi az a retina és mit fognak velem csinálni és mit kell majd utána tennem?
2010. máj. 5. 18:28
4/10 anonim 

válasza:

Sztem ezt tapasztalatok útján nem lehet kinyomozni. Mindenkinél más és más lehet a probléma. Nálam erős behatásra retinaleválás történt, ez az ideghártya, a szemben a receptor, ami a fő muzgatórugója mindennek. Ez veszi fel a külvilágból az ingert, így "kezdődik" a látás.
Amikor engem bevittek a szemészetre (Esztergomban) egyből felhoztak mentővel Pestre a Mária utcai klinikára. Kivizsgáltak, nézegettek, megműtöttek. Jelenleg a retinám vissza van varrva, és szilikonnal van kitámasztva, hogyha rázkódás ér vagy bármi, legyen, ami felfogja.
Nem biztos, hogy neked is ez van, de ha 1 hét alatt romlik a látás, az gyors, és nem véletlen!
Sok szerencsét! :)
5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm,de javult a látásom egy fokkal és sztem van 2 fok is,úgyhogy még megnézem hogy holnap mi lesz.de egy kicsit félek h nekem még se ez van.de majd meglátjuk.köszi az infókat.De amúgy semmi vészes dolog(fájdalom stb.)?
2010. máj. 6. 14:30
6/10 A kérdező kommentje:
Ja elfelejtettem mondani,hogy 13 éves vagyok lassan 14 és ez számít vagy ne,???
2010. máj. 6. 14:32
7/10 anonim 

válasza:

A javult, az már jó dolog! Kortól teljesen független.
8/10 A kérdező kommentje:
oké :D
köszi.
2010. máj. 7. 13:14
9/10 anonim 

válasza:

Cukorbetegség során romolhat hirtelen a látás, szóval lehet, hogy hirtelen ingadozott a cukorszinted.
10/10 A kérdező kommentje:
Amúgy nem vagyok cukorbeteg(hála istennek) :D
2010. máj. 9. 07:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!