Miért látok halványabban a bal szememmel?
A bal szememmel halványabban látok mint a jobbal. Nem teljesen élesek a 'képek'.. Van olyan eset, amikor a betűket/számokat nem látom rendesen, és emiatt félreolvasok.
Ez mitől lehet? Forduljak orvoshoz?
13|F
Nem hiszem, hogy szürkehályogom van. De sokkal másabb a bal szemem, mint a jobb, mintha fel lenne dagadva. Sokat pislogok, hamar elfárad a szemem, és nagyon szokott fájni.
Köszönöm a választ! Ment a pacsi.
De azért a többiek is írhatnak.
Mindenképpen menj orvoshoz: ismerősömnél így kezdődött egy olyan szembetegség, ami, bár ritka, de végül vaksághoz vezetett volna, ha nem fordul orvoshoz.
Ő is homályosan látott egyik szemére, azt hitte, a szemfestéktől, hogy esetleg belement a szemébe, stb, de nem - valami betegség, egyre romlott, már 80 %-ban nem látott vele, de végül injekciózásokkal megállították, már jó neki :-)
#2.-nak: Nem, nem szoktam..
Köszönöm a válaszokat! Minél hamarább elfogok menni orvoshoz. Mindenkinek megy a pacsi! :)
Nekem is ez van. Nálam nem egyforma formájú a két szemgolyó (kerek,ovális), mivel más a fény beesési szöge, ezért ezt az agy úgy korrigálta, hogy az egyiket lebutította, a másikat pedig megerősítette. Így alakult ki, hogy mire orvoshoz mentem az egyik 2,75-ös, míg a másik 0,75-ös lett.
Menny el szemvizsgálatra, legfeljebb kapsz szemcsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!