Milyen szemcseppet használjak?
Figyelt kérdés
alergiás vagyok de hogy mite azt még nem tudom olyan a szemem mintha kötöhártya gyuladásom volna viszket a szemmem és mintha valmi volna benne. sok szemcseppet kripobáltam már de semmi nem javul. orvoshoz csak egy honapmulva birok menni mivel akkora kaptam idöpontot. van valami ami segitene ?2010. máj. 1. 21:15
1/4 anonim válasza:
A sima háziorvos, akihez nem egy hónap múlva kapsz időpontot, hanem holnap is. Ő is felírhat antihiszatmint tartalmazó szemcseppet, illetve el tudja dönteni, hogy kötőhártya-gyulladásod vab-e - ami egyébként fertőző!
Szóval én nem várnék egy hónapot vele.
2/4 anonim válasza:
Vibrocyl orrcsepp, Recerpt nálkül kapható.
3/4 anonim válasza:
Bocsánat, orrcseppre gondoltam, nem szemcseppre.
4/4 anonim válasza:
Szia!Visine szemcseppet semmiképp sem!Amúgy Tobradex,Tobrex ezek nekem beváltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!