Croatian kérdése:
Sűrű, ideges pislogás?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok, idén nyár óta idegesen, erősen pislogok és nagyon sokat. Nagyon zavar, szerintem úgy nézhetek ki mint aki idegbeteg. Nem tudom mi lehet a baj, azt észre vettem, hogy ha rendesen kialszom magam akkor jobb. Tudnátok segíteni, valami gyógyszer vagy kúra segít ezen?
Válaszokat előre is köszönöm.
2016. nov. 13. 14:13
1/3 anonim válasza:
Úgynevezett tikkelésről lehet szó, a pihenés valóban segíthet, emellett MgB6 kúra, jó hatással lehet. Ha nem múlik orvoshoz kell menni, egyelőre, lehet csak kimerültségről van szó.
2/3 anonim válasza:
Így van,az első jól írta.MagneB6 ,plusz próbáld meg magadat rászoktatni az "időben elalvásra".Tehát este 10 körül szunya.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, valóban nagy fizikai és szellemi megterhelést kapok minden nap, mióta kollégiumban lakom tényleg nem tudok sokat pihenni.
2016. nov. 13. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!