Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mitől lehet a szemidegrángásom?

Mitől lehet a szemidegrángásom?

Figyelt kérdés
Kb 3 hónapja rángatózik. van hogy egy-két napra elmúlik, de megint ketdi aztán és legalább egy hétig tart. hol az egyík, hol a másik, hol fent, hol lent. szóval nem helyi idegprobléma, hanem valami okozza. vitaminhiány okozhat ilyet?
2010. ápr. 28. 21:06
 1/7 A kérdező kommentje:
remélem tudtok segíteni, mert úgy érzem magam, mint egy idegbeteg tikkelős hülye. ja egyébként 23/L
2010. ápr. 28. 21:09
 2/7 anonim válasza:
Lehet pszichésen. Nekem fél éven át tartott, minden egyes nap 'rángatózott' a szemem. Akkor is, ha abszolút nem voltam feszült vagy ideges. Ez el fog múlni, ne aggódj. Mondjuk nekem felváltotta a pszichés köhögés, ami már 1 éve tart.
2010. ápr. 28. 21:16
 3/7 anonim válasza:
nem tudom,h segiteke de én azt hallotam, hogy a fáradtság is okozhta ilyeneket. ha az akkor pihenj és elmulik
2010. ápr. 28. 21:24
 4/7 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Tehát tudod is hogy tik(k) a neve, de idegbeteg hülyék rángatózásának tartod?

Magasabb szempontból talán ezért nem árt megtapasztalnod, és leküzdened.

Sok sikert!

[link]

2010. ápr. 28. 22:24
 5/7 A kérdező kommentje:
nem, ez nem tourette. semmi ilyesmi. nem az arcizmaim ránganak, hanem a szemem mellett az idegek. ez általában fáradtságtól van, igen. de pihenek eleget azt hiszem. és nem érzem magam stresszesnek, bát tény, h van most egy-két családi problémám. de máskor is volt. nem udjátok, h milyen vitamin hiánya okozhatja esetleg? b6?
2010. ápr. 29. 08:10
 6/7 anonim válasza:

Esetleg huzatot nem kaphattál?

Nekem olyankor szokott rángatózni:D

2010. aug. 24. 22:33
 7/7 A kérdező kommentje:
nem, nem huzat volt, mert sokáig tartott. nagyon. kb 2 hónapig. de már elmúlt. ideges voltam. az életemben sok olyan dolog volt, ami idegesített, azok megoldódtak, a rángás meg eltűnt. köszi a válaszokat.
2010. aug. 28. 09:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!