Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Nyáron egy fesztiválon fizioló...

Nyáron egy fesztiválon fiziológiás oldatot adtak, hogy cseppentsek szembe, ha száraz a kontaktlencse. Ezt amúgy szokták használni erre?

Figyelt kérdés
Nekem elég jó érzés volt, nem volt az a vegyszeres érzés egyáltalán, de kicsit meglepett, amikor rájöttem mi ez. A flakonon sem szembe van ajánlva, hanem orrjáratokhoz...

2016. okt. 29. 12:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Ki adta azt kezdjük ott? Nem asemmiért mondja az optikus is, hogy nem minden szemcsepp jó a kontaktlencséhez, még azok közt se mindegy, nem hogy valami tök más cuccot használj. Nekem szerencsém van, mert kontaktlencse mellé soha nem kell használnom semmit, nem szárad a szemem, bár én napi lencsét hordok aminek nagyobb is a víztartó képessége vagy hogy mondják ezt.
2016. okt. 29. 13:02
 2/7 A kérdező kommentje:

volt ott orvosi csapat és ők adták, hogy jó lesz ez erre. mármint ki kellett fizetnem persze. gondolom ez volt ott a helyszínen, mert van aki meg a nagy por miatt használhatta orrot mosni.

de nagyon jó érzés volt a szememben ez. nyugtató.

sajnos nekem meg nagyon macerás a lencse használat, gyorsan lesz valami kényelmetlenség érzés... szemüveget is utálom. meg kell műttetnem előbb utóbb...

2016. okt. 30. 11:12
 3/7 anonim ***** válasza:
lehet hogy szar lencsét használsz, nem mindegyik jó nekem se, kísérletezni kell, nekem is volt olyan, hogy fél napot bírtam ki vele utána inkább vissza vetem a szemüveget, a mostani viszont tökéletes, nem is érzem ha bent van. DAILIES AquaComfort Plus-t hordok, tényleg egyáltalán nem használok műkönnyet meg semmilyen szemcseppet.
2016. okt. 30. 11:51
 4/7 A kérdező kommentje:

Szarnak nem szar az biztos, de lehet kellene még próbálkozni nem tudom. Biofinity havi és acuvue trueye daily volt amiket mostanában használtam.

De amúgy kezem is kiszárad könnyen ha van esetleg kapcsolat :)

2016. okt. 31. 09:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Na pl. nekem pont a Biofinity volt az egyik ami nem jött be, a másikról nem tudok nyilatkozni bár azt sokan dicsérik, de az ára miatt (mivel a mostanival el vagyok) nem próbálkoztam még.

A kéz szárazsághoz nem hiszem hogy sok köze lenne :D mert nekem is főleg télen folyamatosan krémezni kell a kezemet hogy ne száradjon.

2016. okt. 31. 10:11
 6/7 A kérdező kommentje:

ezt jó hallani, hogy neked se jött be a biofinity... lehet veszek egy ilyet, amit mondasz kipróbálni, hátha akkor hasonló a szemünk. de most eléggé az a célom, hogy összespórolni egy szemműtétet. az a baj, hogy a szemüveget sem szeretem... itthon sem, szóval nem arról van szó, hogy csak külsőre(bár úgy sem), hanem eleve valami beszorított látás élmény abban lennem.

nekem amúgy most az jön be, hogy ilyen masszázs olajat használok kézre :D valahogy nekem természetesebb érzés ez az olaj dolog, mint a zsíros krém. csak tök véletlen vettem észre a masszázs miatt, hogy mennyivel jobb érzés ez a bőrömön.

2016. okt. 31. 12:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Vettem ilyen lencsét és ma volt bent először és eddig egész jó :) De csak négy órát volt bent, de jó kezdet. Köszi tényleg...
2016. nov. 21. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!