Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Van egy pici árpám az alsó...

Van egy pici árpám az alsó vízvonalamon, belül. Kifakadt, de újra megtelt. Ez normális?

Figyelt kérdés
Hétfő óta van ott,pénteken kaptam rá szemcseppet. Tegnap "kimasszíroztam",teljesen olyan volt mint egy pici pattanás,egy pöttynyi faggyú jött ki belőle,de az háromszor is. Ma reggelre azt hittem eltűnik,de újra ott a fehér pötty,szóval újra megtelt. Ez normális és majd kitisztul vagy jégárpa esz,amit műteni kell? Nem fáj és nem zavar egyébként,csak a tudat,hogy ott van,plusz így nem merek még egy szempillaspirált sem felrakni.
2016. okt. 23. 09:20
 1/1 anonim válasza:
nekem minden évszakváltozásnál van, fogalmam nincs miért..eleinte idegesitett, írattattam fel szemcseppet, és sz.rt se ért..legutóbb már nemérdekelt az egész, bennemvolt a tudat hogy árpám van, de ugyanúgy tettem a szempillaspirált, kontaklencsét, és magától elmúlt, 1 hét alatt
2016. okt. 23. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!