Akkor lehet kontaklenycsém vagy nem?
ma voltam megkérdezni az optikába a kontaklencsét hogy lehete a szememre rakni. A jobb szemem: -0,5 bal:-0,75
nem kell mindig hordani a szemüvegemet csak suliba meg itthon. Azt mondták ott hogy még nekem nem ajánlatos mert nem rossz a szemem de nem akarnak róla lebeszélni. ott 3 hónapra a lencse, a próbalencse és a folyadék kb 16 ezer forint. mindenhol ennyiért van, vagy csak én tartom soknak. tudom hogy nem olcsó mulatság de azt hittem 6 havi lencse lesz ennyi.
16 l
Nagyon felesleges ilyen kicsi dioptriára lencse. Kíméld a szemed, majd ha esetleg romlik elég lesz elkezdeni.
Drágának drága, ilyen próba cuccot nem ismerem, de rendszeres lencse esetén inkább internetről rendeld, akkor fél évre megvagy 12 ezerből.
Az előző vagyok
Egyébként a próbalencse csak a vizsgálatra kell, ki kell fizetni azt a lencsét, amit ott, a betanításon is használsz és azt természetesen haza is viheted, egy hónapig tudod használni (ha havi lencséről van szó). A folyadékokat is meg kell nézni mert lehet akár 1000 forintért is kapni. Az interneten is nagyon sok akció szokott lenni, ezeket ki kell használni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!