Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Piros folt a szememben nagyon...

Piros folt a szememben nagyon ijeszto mit csinaljak vele?

Figyelt kérdés
Most fogmosasnal vettem eszre hogy a jobb szememnel van egy kicsi piros folt. Lejjebb huztam a bőrt és latom hogy egy eleg nagy piros folt van a szemembe es nagyon ijeszto, mitol lehet ez mi ez? Ha szamit tegnap nagyon berugtam es hanytam is. Lehetseges hogy ettol van?

2016. okt. 9. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kotohartya gyulladásos van. Ősszel ez nagyon gyakori nekem is ez volt ket hete.. Menj el haziorvoshoz ha holnapra se emulik el o majd ad ra szemcseppet
2016. okt. 9. 21:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Megpattant egy hajszálér az erőlködéstől. Rutascorbint szoktak rá szedni, de magától is felszívódik pár nap alatt.
2016. okt. 9. 23:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet a hányástól van, megpattant egy ér, ez felszívódik pár nap alatt, ha más tünet is van, vagy nem múlik, akkor menj el szemészetre, nekem kötőhártyagyulladásom volt amikor egy nagy piros folt lett a szemembe, kaptam rá szemcseppet és 2 nap alatt elmúlt.
2016. okt. 10. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!