Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mit tegyek ha nagyon fáj a...

Mit tegyek ha nagyon fáj a szemem?

Figyelt kérdés
Ma vettem észre hogy nagyon fáj a bal szemem,alig bírom becsukni annyira fáj amikor forgatom látszik egy nagy bevèrzès de olyan èrzès mintha egy szúnyog belül megcsípte volna...😞

#Szemproblèma
2016. szept. 17. 18:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha megpattan egy ér, bárhol a testen, az hasonló érzéssel járhat.Ez banális probléma, persze csúnya és idegesítő, de önmagában nem veszélyes.Viszont nem biztos hogy csak erről van szó, lehet súlyosabb is. Én azonnal elmennék vele orvoshoz.
2016. szept. 17. 18:37
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia! Irány orvos!!!! Nekem is pont ugyanez volt par napja erre kiderult hogy kotihartya gyulladásom van. Szerintem neked is az lesz a leírtak alapjan. Menj haziorvoshoz o majd ad ra szemcseppet.

De persze az is lehet hogy csak egy er pattant el akkor az viszont elfog múlni, ezt igy latatlanbol nehez megállapítani. De sajnos gyanítom h ugyanaz a bajod mint nekem.

2016. szept. 17. 18:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát max. Hètfőn tudnánk menni orvoshoz,ès anya szerint semmi baj.
2016. szept. 17. 18:44
 4/9 A kérdező kommentje:
De nem olyan mint amikor belemegy a sampon ès úgy lesz piros.
2016. szept. 17. 18:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Ilyet még nem láttam
2016. szept. 17. 18:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Kötőhártya gyulladásnál az egész szem piros, vizenyős, gennyezhet.Ha megpattan egy ér, azt viszont csak a szem egy területén látod, például csak a bal sarkában...
2016. szept. 17. 19:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Mèg ma is borzasztóan fájt😞
2016. szept. 18. 08:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, hogy egy darabon vér piros volt a szemem, és fájt, elmentem szemészetre és azt mondták valamilyen fertőzés, szemcseppet kaptam rá, ami 2 nap alatt elmulasztotta.
2016. szept. 18. 08:52
 9/9 A kérdező kommentje:
A piros folt ugyan már eltűnt de lett egy piros duzzanat a sarokba😞
2016. szept. 19. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!