Latastreninget probalta valaki? Valakinek hogy javult a szeme? Vitamin stb?
Figyelt kérdés
2016. szept. 5. 22:14
1/1 anonim válasza:
Nekem ezekben a látástréningekben csak az nem világos (már azon kívül, hogy működnek-e egyáltalálán), hogy mégis hogy lehet ezt konkrétan kivitelezni. Tegyük fel van egy lassú javulás, mondjuk azt mondaná nekem valaki, hogy a -4 dioptriám eltüntethetem 2 év alatt, az igazán nem lenne rossz, de nem hiszem, hogy bevállalnám, mert ugye ezen idő alatt is szeretnék látni és kétlem, hogy mondjuk fél dioptriánál nagyobb eltérést el tudnék viselni, akkor csináltassak új szemüveget három havonta? Vagy egyáltalán lehet ezek mellett szemüveget viselni? Ha nem, akkor minimum másfél évig nem látnék szart se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!